Skip to content

Werkwijze

  1. U levert een (hand)schets van uw eigen droomhuis.
  2. Wij brengen een offerte uit.
  3. De prijs past binnen uw budget. Een eventuele bezichtiging van een door ons geleverde loghuizen is dan mogelijk.
  4. Op basis van de geleverde (hand)schets werken wij een ontwerptekening uit totdat u daar helemaal achterstaat. Dit presenteren wij vervolgens met de definitieve offerte. Met de ontwerptekeningen houden wij niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen maar ook met de voorschriften en het bestemmingsplan binnen uw woongebied. Deze tekeningen kunt u gebruiken voor de toetsing bij de welstandscommissie. Voor deze werkzaamheden betaalt u € 1.050,00 incl. BTW. Gaat de koop uiteindelijk door wordt dit bedrag bij de eerstvolgende factuur in mindering gebracht (voor de standaard loghuis modellen hoeft dit bedrag niet te worden betaald, de tekeningen en de prijsopgave kunt u op onze website bij elk loghuis model downloaden)
  5. Het ontwerp van uw woning is goedgekeurd door de gemeente. Dat betekent dat de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. Arka zorgt voor de aanvraag van de bouwvergunning. Het bedrag hiervoor dient vooraf betaald te worden. Wat de kosten hiervoor zijn verschilt per project. 
  6. U krijgt toestemming om te bouwen, wij stellen aannemersovereenkomst op.
  7. U maakt een aanbetaling van 50% van de prijs van het bouwpakket (hout). Laatste 50% van de bouwpakketprijs wordt bij de levering van het hout betaald. De betaling van de bouwwerkzaamheden zijn in meerdere termijnen verspreid. Deze staan vermeld in de aanneemovereenkomst. 
  8. Zodra de aanneemovereenkomst is getekend en de aanbetaling is verricht kan de bouw van uw woning worden ingepland en de bouwmaterialen kunnen worden besteld. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!